جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شفای دختری که بیماری پوستی داشت

زمان مطالعه: 2 دقیقه

سید محمد آل ماجد، یکی از خدمتگزاران حرم مطهر حضرت عباس علیه‏السلام می‏باشد. کرامتی را چنین نقل می‏کرد:

در سال 1381 و در ماه محرم خانمی (1) سالخورده به اتفاق دخترش – که مبتلا به مرض پوستی بود – وارد کربلا شدند، آن دختر از شدت بیماری صورتش بسیار زشت شده بود، سوزه‏های بسیاری در صورتش که با خون و جراحت آمیخته شده بود. هر که به صورتش نگاه می‏کرد حالت استفراغ به او دست می‏داد.

مادر این دختر به من گفت: سید! شما را قسم می‏دهم به حضرت عباس علیه‏السلام در شفای این دخترم کمکم کن.

گفتم: توان انجام این کار را ندارم.

گفت: چرا می‏توانی. من او را نزد ده‏ها پزشک برده‏ام، آزمایش‏ها نموده‏اند، ولی نتوانستند علاج نمایند. با ادویه‏ی گیاهی نیز نتوانستند معالجه بنمایند. اکنون در خانه حضرت عباس علیه‏السلام آمده‏ام که خدا را به مقام و مرتبه‏ی حضرت عباس علیه‏السلام قسم بدهم. بعضی از خویشاوندانم گفتند: آبی در زیر قبر مطهر حضرت عباس علیه‏السلام است. اکنون آمده‏ام، از آن آب بردارم.

گفتم: امکان ندارد، دسترسی به آن آب آسان نیست. زیرا کلید سرداب نزد کلیددار حرم است و او کلید را به هر کسی نمی‏دهد. ولی یک کار می‏توانم برای شما انجام دهم. با هم نزد کلیددار برویم تا از نزدیک حال دخترت را ببیند و چاره‏ای نماید.

آن خانم حرف مرا شنید، با هم نزد کلیددار رفتیم و حالش را شرح دادم. کلیددار به حال او رقت نمود، مخصوصا وقتی دختر را با آن حالت دید، ظرفی را از آن آب پر نمود و به آن خانم داد.

این خانم آب را گرفت و از من تشکر نمود و به من وعده داد که هدیه قابل توجهی خواهد داد.

از حرم خارج شد و رفت. پس از پایان ماه صفر بود که بازگشت و نزد من آمد و سلام کرد. سپس مبلغ قابل توجهی به من داد و گفت: مرا می‏شناسی؟ من مادر آن دختری هستم که در ماه محرم نزد تو آمدم و از آب قبر حضرت عباس علیه‏السلام خواستم.

متذکر شدم و یادم آمد. گفتم: حال دخترت چگونه است؟

گفت: بسیار خوب است. هم اکنون می‏آید و خواهی دید. اندکی گذشت، دختر آمد و او را در کمال صحت و سلامتی دیدم و تمام سوزه‏هایی که در صورتش بود، برطرف شده بود. به او به خاطر بهبودیش تبریک و تهنیت گفتم.

این شفا نیز عنایتی از حضرت عباس علیه‏السلام به برکت آبی که از زیر مرقد حضرت عباس علیه‏السلام می‏گذرد، می‏باشد. (2).


1) از اهل دیوانیه یکی از شهرهای بزرگ عراق.

2) همان ص 119 تا 120.