عالم بزرگوار حضرت حجتالاسلام و المسلمین مرحوم شیخ محمد رازی در کتاب «کرامات الصالحین» نقل میکند:
آیتالله العظمی حکیم رحمه الله از علمای بزرگ و پروا پیشه و از مراجع به نام تقلید بود که سالها زعامت حوزهی کهنسال نجف را به عهده داشت و در راه نگهبانی از دین خدا رنجها به جان خرید.
او در مورد حضرت اباالفضل علیهالسلام و سرداب مقدس آن بزرگوار و قبر مطهرش داستانی دارد که شنیدنی است و آن را آیتالله حاج سید عباس کاشانی حائری در ماه ربیع الاول 1407 قمری برای نگارنده و گروهی از فضلای حوزهی علمیهی قم این گونه نقل کرد:
او میگفت: روزی در بیت آیتالله العظمی آقای حکیم رحمه الله بودم که کلیددار آستان مقدس حضرت اباالفضل علیهالسلام تلفن کرد و گفت: سرداب مقدس اباالفضل علیهالسلام را آب گرفته و بیم آن میرود که ویران گردد و به حرم مطهر، گنبد و منارهها نیز آسیب کلی وارد شود، شما کاری بکنید.
آیتالله حکیم رحمه الله فرمودند: من جمعه خواهم آمد و هر آنچه در توان دارم، انجام خواهم داد.
آنگاه گروهی از علمای نجف از جمله این جانب به همراه ایشان به کربلا و به حرم مطهر حضرت اباالفضل علیهالسلام رفتیم. آن مرجع بزرگ برای بازدید به طرف سرداب مقدس رفت و ما نیز از پی او آمدیم، اما همین که چند پله پایین رفتند دیدم نشست و با صدای بسیار بلند – که تا آن روز ندیده بودم – شروع به گریه کرد.
همه شگفتزده و هراسان شدیم که چه شده است؟ من گردن کشیدم دیدم شگفتا منظرهی عجیبی است که مرا هم گریان ساخت. منظره این بود که دیدم قبر شریف اباالفضل علیهالسلام در میان آب به سان جایی که از هر سو به وسیلهی دیوار بتونی بسیار محکم حفاظت میشود در وسط آب قرار دارد اما آب آن را نمیگیرد. درست همانند قبر سالارش حسین علیهالسلام که متوکل بر آن آب بست، اما آب به سوی قبر پیشروی نکرد و آنجا را حایر حسینی نامیدند. سلام خدا بر او و سالارش حسین علیهالسلام.